Guilty Pleasure! De beste moedermomenten uit de Netflix-serie RHOBH

Ouderschap Valéry de Voijs 22 dec 2021
Leestijd: 4 minuten

Het is onmogelijk om maar één aflevering van The Real Housewives of Beverly Hills te kijken. Na de eerste aflevering zul jij een instant verslaving hebben voor de drama tussen de Hollywood-moeders. In de realityserie wordt het leven van een aantal vrouwen vastgelegd, en dat levert bijzondere televisie op. Dit zijn de meest bijzondere moeder momenten uit The Real Housewives of Beverly Hills, ofwel RHOBH.

Spoiler alert! Als jij nog midden in het eerste seizoen van de serie zit wil je dit artikel waarschijnlijk even skippen.

Moeder momenten uit RHOBH

The Real Housewives Of Beverly Hills…. hoe moeten we deze serie beschrijven? Waarschijnlijk zullen we aan een aantal steekwoorden als ‘drama’, ‘ruzie’ en ‘botox’ al genoeg hebben. En hoewel het soms tenenkrommende televisie is, is de serie voor velen een ware guilty pleasure.

Eerder schreven we al over de redenen waarom we zo van reality-tv kunnen genieten. Gedurende de afleveringen leren we de hoofdpersonen namelijk kennen, en hebben we het gevoel dat we vrienden worden. Daarbij houden we allemaal wel van een beetje drama op z’n tijd. Liever kijken we naar drama op tv, dan dat we die drama zelf in ons eigen leven hebben.

Ondanks de drama onderling hebben alle vrouwen één ding met elkaar gemeen: je kunt ze beledigen wat je wilt, maar van hun kinderen moet je afblijven. Dit zijn de meest legendarische moeder momenten uit de Netflix-serie.

Yolanda

In de RHOBH representeert Yolanda ons eigen landje. De moeder van Gigi en Bella Hadid is gedurende drie seizoenen te zien in de populaire serie. Als nuchtere Nederlander kunnen we trots zijn hoe Yolanda de ruzies tussen de Amerikaanse dames vaak weet te sussen.

Eén van de legendarische moeder momenten uit RHOBH is wanneer Gigi naar New York verhuist en Yolanda meehelpt in haar peperdure appartement in Manhattan. In tranen neemt ze afscheid van haar dochter: ‘Had ik maar een handboek waarin stond wat je moet weten als je op kamers gaat. Het belangrijkste is dat je je bonnetjes van de kapper bewaart. Die kun je inleveren bij je agency’. Of dat het belangrijkste is, zijn we het misschien niet mee eens… maar goedbedoeld is het in ieder geval wel.

Lisa Vanderpump

De succesvolle Lisa heeft naast haar twee biologische kinderen nog één geadopteerde zoon. Max kwam als baby in haar leven, en is vanaf het eerste moment liefdevol opgenomen in het gezin. Toch hebben Lisa en haar partner Ken nooit gelogen over de adoptie. In de serie is te zien dat Max op zoek wilt naar zijn achtergrond. Hoewel de Britse Lisa nooit huilt voor de camera kan zij haar tranen niet bedwingen wanneer Max met zijn laptop naar haar toe komt en zijn ‘echte’ achternaam wilt weten.

Carlton

Wanneer Carlton in het vierde seizoen de namen van haar kinderen vertelt, wordt ze door een aantal moeders uit de show belachelijk gemaakt. Carlton en haar man hebben haar kinderen namelijk Mystery, Destiny en Cross genoemd. Mama Carlton is defensief over haar kinderen en tolereert het niet dat iemand grappen maakt over haar kinderen. Even lijkt het rustig in de show, maar de woordgrappen beginnen als Carlton laat weten dat haar zoon Cross boos is. In het Engels betekent de uitdrukking ‘feeling cross‘ namelijk dat iemand ‘boos’ is. Tikkie ironisch is het stiekem wel.

Taylor

Taylor heeft veel kritiek over zich heen gekregen. De moeder is tijdens de eerste drie seizoenen te zien en heeft het duidelijk niet gemakkelijk. Naast huiselijk geweld moest de blondine afscheid nemen van haar partner die door zelfdood om het leven kwam. De alleenstaande moeder raakte verslaafd aan alcohol en kreeg veel kritiek van de kijkers van de show. In één aflevering is te zien dat Kyle (één van de andere moeders uit de show) zegt dat Taylor’s dochter bij haar is, waarop Taylor verbaasd reageert: ‘Ow, is ze bij jou?’. Ze had namelijk geen idee waar haar kind was!

Lisa Rinna

Menig kijker heeft vol verbazing naar de aflevering gekeken waarin Rinna met haar dochter Amelia op een terrasje zit en de mentale problemen van haar dochter bespreekt. Haar dochter is eerlijk over haar eetprobleem en paniekaanvallen. Ze is zelfs gestopt met haar opleiding en terug naar haar ouderlijk huis verhuisd. Het gesprek wordt abrupt onderbroken door de paparazzi. Wanneer Rinna in de spotlight staat negeert ze haar dochter en poseert ze lachend voor de camera. ‘I am so Hollywood!‘ roept  de actrice.

Let’s spice things up! Maak je seksleven (weer) spannend met déze tips

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme