OMG! Dit is de nieuwe collectie van Little Dutch en hij is zó schattig

Kinderen Sophie Nortier 21 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Oké, het is natuurlijk altijd fijn wanneer een van je favoriete kindermerken met een nieuwe lijn komt. Maar deze collectie is wat ons betreft wel even het noemen waard. Little Dutch heeft namelijk een superzoet nieuw bloemenprintje ontworpen, waarin ze allerlei verschillende producten hebben gemaakt.

Zintuigen prikkelen

De kinderkamer gezellig maken, wie houdt er nou niet van? Een lekker plekje creëren voor je kind dat goed aansluit op zijn of haar leeftijd om je kind te blijven prikkelen om verder te ontwikkelen. Nu kun je natuurlijk elk halfjaar kiezen voor een volledig nieuw interieur, maar je kunt het ook slim op detailniveau aanpakken.

Gaat je kindje over van wieg naar ledikant? Dan kun je kiezen voor gezellig nieuw beddengoed. Heeft je kleintje een sprongetje in zijn ontwikkeling gemaakt? Dan kun je kiezen voor nieuw speelgoed dat hem blijft uitdagen.

Little Dutch in de kinderkamer

Daar heeft Little Dutch bij deze collectie allemaal aan gedacht. Want deze nieuwe lijn heeft voor ieder wat wils, en wij willen stiekem alles hebben!

Ruim 30 verschillende producten hebben ze in dit fijne bloemenprintje gestoken. En deze komen in tinten als okergeel, olijfgroen, zachtroze en een rijke roestkleur.

Zo hebben ze allerlei zachte textielproducten voor baby’s, peuters en kleuters, zowel voor onderweg als in de kinderkamer. Denk bijvoorbeeld aan een voetenzak en een hoesje voor het autostoeltje, maar ook beddengoed voor het ledikantje of een lekkere zachte badcape.

Baby in badcape van de nieuwe collectie van Little Dutch
Bron: Little Dutch

Daarnaast bevat de lijn ook allerlei houten speelgoed dat de zintuigen prikkelt, zoals een muziekdoosje, een blokkentrein of een actviteitenkubus.

Kinderkamer ingericht met verschillende producten van Little Dutch
Bron: Little Dutch

Wat ons betreft weer een heerlijk moment om die kinderkamer aan te pakken en volledig te restylen!

Kopen kan hier of hier of natuurlijk gewoon hier.

Schattige kinderkamer
Bron: Little Dutch

Meer tips voor de kinderkamer?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme