Erina (35): ‘Ik doe aan onenightstands in de hoop zwanger te raken’ 

Persoonlijk Vera Guldemeester 12 jul 2023
Leestijd: 3 minuten

Sommige vrouwen hebben zo’n heftige kinderwens, dat het ze niet uitmaakt hoe ze zwanger worden. Het belangrijkste is dat ze het worden. Erina kan hierover meepraten. Zij heeft in de laatste maanden meerdere onenightstands gehad in de hoop zwanger te raken. “Ik kies alleen de knapste en slimste mannen uit”, vertelt ze aan Famme.

“Jarenlang ben ik op zoek geweest naar de ware. Ik stond gemiddeld twee avonden in de week in de kroeg of discotheek, in de hoop daar een leuke man te scoren. Ook had ik ongeveer iedere datingapp die er bestond op mijn telefoon geïnstalleerd. Iedere week had ik wel een date. Helaas kwam er uit al die dates nooit een vaste relatie. Ik baalde ervan, want ik zag mijn vriendinnen settelen en kinderen krijgen en ik? Ik bleef alleen achter.

Geen perfect gezin

Ik wilde altijd een perfect gezin en trouwen. Maar ik had steeds meer door dat het mij niet ging lukken. Een halfjaar geleden ging er daarom bij mij een knop om. Dan maar geen man, dacht ik. Ik besloot om op zoek te gaan naar donorsperma. Ik heb met diverse bedrijven en moeders die donorzaad hebben gebruikt gesprekken gehad. Waar ik even geen rekening mee had gehouden, waren die prijzen. Die waren hoog. Geld dat ik eigenlijk niet had of beter ergens anders aan kon spenderen. Dat kon anders, bedacht ik mij.

Onenightstands

Ik heb sinds twee maanden allerlei datingapps op mijn telefoon gezet en date er tijdens mijn vruchtbare periode op los. Ik hoop op deze manier zwanger te raken. Het is misschien niet de beste en slimste manier, want misschien pik ik wel een soa op of krijgt mijn kind een erfelijke ziekte, maar dat is het risico dat ik neem.

Knappe mannen

Ik kies alleen de knapste en slimste mannen uit om mee op date te gaan. Ik selecteer ze altijd via de foto’s en via de gesprekken die we hebben. Laatst had ik een date met iemand die totaal anders was dan op zijn foto’s en ook leek hij niet zo snugger. Dit was een totale tegenvaller en ik ben dan ook snel vertrokken. Ik zie dat dan echt als tijdverspilling, want ik ben maar even vruchtbaar. Gelukkig had ik vrij snel daarna wél een knappe en slimme date te pakken, waar ik dan ook de hele nacht mee heb doorgebracht.

Doorgaan tot ik zwanger ben

Ik vertelde laatst mijn twee beste vriendinnen over mijn ‘doel’. Ze vinden mij gek, maar snappen mij ook wel. Ik heb besloten om ermee door te gaan, tot ik zwanger ben. Dat kan binnenkort zijn, maar ook nog maanden duren. Ik wil niet te close worden met mijn dates, want ik wil niet dat hij iets te maken krijgt met de opvoeding van mijn kind. Ik zie een date dan ook maar één avond of nacht.

Teleurstelling

De knappe date van laatst heeft mij helaas niet zwanger gemaakt. Dit was een lichte teleurstelling. Ik wilde het erg graag en ik baalde toen ik weer ongesteld werd. Maar gelukkig zijn er meer leuke mannen dus ik blijf het volhouden tot het wél lukt. Op naar een baby.”

Had ik maar nooit… ‘Het uitgemaakt tijdens mijn zwangerschap’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen