Dit zijn de meest onverwachte eigenschappen van jouw sterrenbeeld

Horoscoop Susan Dalstra 19 okt 2018
Leestijd: 3 minuten

Je bent vast wel bekend met de algemene eigenschappen van je sterrenbeelden. Vissen zijn dromers, Ram heeft een kort lontje en Leeuw is vreselijk ijdel. Maar naast die platgewalsde clichés zijn er nog veel meer interessante eigenschappen die je pas ziet als je wat verder kijkt.

Eigenschappen per sterrenbeeld

Dit zijn per sterrenbeeld de eigenschappen die het vaakst over het hoofd wordt gezien.

Ram: Romantisch

Ram is niet alleen maar een energieke doordouwer. Ram bezit een natuurlijke licht- en speelsheid wat ze heerlijk vinden om te uiten in romantische relaties. Dit sterrenbeeld overlaadt zijn geliefde met affectie.

Taurus: Onbezorgd

Stier heeft de reputatie nogal intens en koppig te zijn. Die kracht komt voort uit dat sterke zelfbewustzijn, wat Stier ook de ruimte geeft om zorgeloos in het leven te staan. Stier weet hoe heel goed wie ‘ie is waarom de Stier zich niet druk maakt om de kleine dingen.

Alles wat je liever niet wilt weten over jouw sterrenbeeld

Tweelingen: Principieel

De klassieke Tweelingen heeft twee gezichten en vindt het te spannend zich te verbinden aan één mening. Hoewel het klopt dat Tweelingen nieuwsgierig is en verschillende kanten van het verhaal wil ontdekken, absorberen ze álles wat ze leren en behoren ze tot de meest principiële, integere tekens van de kosmos.

Kreeft: Genadeloos

De Kreeft staat bekend om haar gevoeligheid en verzorgende kant. Dit teken hecht ook veel waarde aan veiligheid en doet er alles aan dat te krijgen. Omdat Kreeft stabiliteit zoekt in alle facetten van het leven (liefde, werk, vriendschap, geld) zal het doen wat ervoor nodig is om van hun schaal een fort te maken.

Leeuw: Relaxt

De Leeuw leeft voor de spotlight, maar krijgt die aandacht op zo’n natuurlijke manier dat het die aandacht nooit krampachtig hoeft na te jagen. Kijk maar hoe lui leeuwen erbij liggen. Dat is de Leeuw die de beste behandeling krijgt zonder erom hoeven te smeken.

Deze karaktertrekjes op basis van je sterrenbeeld vinden mensen leuk aan jou

Maagd: Drama

Maagd is een pragmatisch teken, waardoor niemand er vanuit gaat dat dit teken ruimte heeft voor drama. De Maagd heeft een groot oog voor detail en is verbaal sterk, waardoor dit teken precies weet hoe je een big deal maakt van een klein ding.

Weegschaal: Agressie

De harmonieuze Weegschaal staat bekend om z’n diplomatieke benadering. Maar omdat ze ieders behoefte en agenda in balans proberen te houden, kan hun temperament snel de kop opsteken. Het mensen naar de zin maken is plan A, uit elkaar knappen van woede plan B.

Schorpioen Nieuwsgierigheid

Als het meest mysterieuze sterrenbeeld is Schorpioen gewend de vragen te stellen, niet ze te beantwoorden. Hoewel ze het misschien niet zo snel tonen, is de Schorpioen ook enorm nieuwsgierig en weten ze informatie zo boven water te krijgen. Als ze iets van je willen weten, is er geen privacysetting die ze tegenhoudt.

Wat voor type vriendin je bent op basis van je sterrenbeeld

Boogschutter: Dromerig

De Boogschutter zegt altijd wat ‘ie denkt en raakt daar vaak mee in de problemen. Dat betekent echter niet dat ze immuun zijn voor hun eigen romantische en dromerige verhalen, ook al zijn ze niet 100% realistisch. De Boogschutter is de optimist van de dierenriem en bekijkt het leven door een roze bril.

Steenbok: Humor

De Steenbok is echt het klassieke type CEO. Serieus, professioneel en tomeloos ambitieus. Maar dat betekent niet dat er geen ruimte is voor een beetje gekkigheid. Steenbok heeft een heerlijk droog gevoel voor humor en met hun analytische geest zien ze snel het absurde van iets in.

Volgens je sterrenbeeld moet je dít doen voor de ultieme ontspanning

Waterman: Loyaal

De Waterman is een onvoorspelbaar wezen waardoor je nooit helemaal weet waar je staat. Maar als een Waterman van je houdt, zal ‘ie er altijd voor je zijn. Als je een van de mensen bent waar Waterman om geeft, zal je altijd een speciaal plekje in zijn hart hebben.

Vissen: Analytisch

Er is al veel gezegd over de dromerige Vissen en zijn gevoelige aard. Deze empathische types hebben een zweverige reputatie, maar hebben juist een heel scherpe geest. Vissen pikken energieën op die anderen missen en hebben een sterke intuïtie. Waar anderen chaos zien, ziet Vissen een heel logisch samenspel.

En nu je er toch bent… Dit is wat jou de meeste stress oplevert volgens je sterrenbeeld

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen