Herken je deze zinnen? Dan wil je partner voor altijd met jou zijn!

Relatie Inga Stoit 30 apr 2020
Leestijd: 2 minuten

Soms vraag je je af of jouw partner ook echt zo gek op je is als je hoopt. Wanneer hij of zij niet het type is dat regelmatig een romantisch gebaar maakt, is er toch een manier waarop je hier achter kunt komen.

Gek op jou

Soms heb je van die zinnen waarmee je partner zijn liefde voor jou nog extra bevestigd. Neem deze bijvoorbeeld zeven zinnen, hieruit kun je opmaken dat jij het voor je partner bent en dat hij of zij voor altijd met je wil zijn:

1. ‘Ik wist wel dat je het kon’

Niks zo fijn als een trotse partner. Uitspraken als ‘ik wist dat je het kon’ verwarmen ons hart. Je partner is super trots wanneer jij dat moeilijke examen gehaald hebt, hij wist dat je het kon en maakt je dat duidelijk. Samen blij zijn is nog fijner dan alleen blij zijn.

2. ‘Veel plezier met je vriendinnen’

Dit klinkt misschien standaard maar dat is het niet. Niet iedere man staat te springen om vriendinnenavonden. De man die deze zin wél zegt denkt om jouw welzijn. Hij wil dat je gelukkig bent in alles wat je doet. Ook op de momenten waarbij jullie niet samenzijn.

3. ‘Kan ik je helpen?’

Soms willen wij vrouwen niet altijd vragen om hulp, dus is het wel zo fijn wanneer de man te hulp schiet. Hij ziet je struggelen en dus biedt een helpende hand. Hij wil niet dat je het moeilijk hebt, hij helpt je wanneer hij kan en dat is super lief.

4. ‘We lijken op elkaar’

Dit gaat niet over het uiterlijk maar over jullie waarden. Jullie begrijpen elkaar en streven hetzelfde na. De doelen kunnen verschillend zijn, maar het gedachtengoed is hetzelfde. Jullie zijn een team en hij vindt dat jullie op elkaar lijken.

5. ‘Dankjewel’

Voor niks gaat de zon op, maar de rest komt niet vanzelf. Een partner die stilstaat bij alles wat je voor hem en het gezin doet – wel zo fijn. Hij merkt dit ook op en is jou hiervoor dankbaar. Hij bedankt je voor de meest kleine maar lieve dingen.

6. ‘Wat vind jij ervan?’

Jouw partner vindt jouw mening heel erg belangrijk. Hij wil oprecht weten hoe jij ergens over denkt en denkt het niet altijd zelf beter te weten. Hij vertrouwt op jouw mening en geeft jou het gevoel dat die mening er enorm toe doet.

7. ‘Ik ben liever met jou’

Sommige mannen (of vrouwen) kunnen elkaar zo nu en dan niet luchten. Ze hebben echt een aantal momenten voor zichzelf nodig. Jouw partner heeft hier geen last van. Hij wil non-stop met jou zijn. Anytime, anywhere and anyhow.

Lees ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme