Rachelle Weiler
Rachelle Weiler | LinkedIn Eten 28 apr 2019

De Sonja Bakker methode; iets voor jou?

De Sonja Bakker methode

We kunnen gerust stellen: 2005 was het jaar van Sonja Bakker. De gewichtsconsulente publiceerde in 2005 haar eerste boek, genaamd ‘Bereik je ideale gewicht.’ Het boek werd dat jaar meer dan 400.000 keer verkocht.

De filosofie van de afslankmethode van Sonja Bakker draait voornamelijk rondom bewustwording over wat je eet. Ze publiceerde strikte weekmenu’s, die bestaan uit 3 maaltijden per dag en 3 tussendoortjes. In 2007 publiceerde Sonja Bakker haar tweede boek; Bereik én behoud je ideale gewicht’, wat wederom een groot succes was. Ook ging Sonja later een samenwerking aan met verzekeringsmaatschappij Univé, waarbij deelname van verzekerden aan haar online afvalprogramma werd vergoed in de aanvullende verzekering. In 2008 bracht ze ook een magazine uit. Zowel dit magazine als haar samenwerking met de verzekeringsmaatschappij kwam een jaar later weer tot een einde.

Maar wat maakt de manier van afvallen van Sonja Bakker nou zo populair onder zoveel mensen? In dit artikel lees je wat het Sonja Bakker dieet precies inhoudt, wat de voor- en nadelen zijn, wat je wel en niet mag en eten en of het eventueel geschikt is voor jou.

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum
Reageer op artikel:
De Sonja Bakker methode; iets voor jou?
Sluiten