5x speelmatten die mooi in jouw huis staan

Baby Vera Guldemeester 26 sep 2023
Leestijd: 3 minuten

Wanneer je een baby of dreumes hebt, dan is het heel leuk om op de grond te spelen. Een harde ondergrond is daarbij niet zo fijn. Gelukkig zijn er veel speelmatten die de grond een stuk zachter maken. Check hieronder wat fijne exemplaren.

Vroeger waren speelmatten vooral te vinden in felle kleuren, zoals geel, roze en blauw. Tegenwoordig zijn er ook matten te koop in zachtere kleuren, die zeker mooi staan in jouw interieur.

Mooie speelmatten? Ze bestaan!

ZiaYunior speelmat

Een speelmat is natuurlijk ideaal om in huis te hebben, want hiermee creëer je een veilige en comfortabele speelomgeving voor jouw kindje. De speelmat zorgt voor een zachte schokbestendige ondergrond en de mat houdt tegelijkertijd de warmte vast. Hierdoor hoeft jouw kindje niet op de koude vloer te spelen. De ZiaYunior speelmat is een goede optie. De mat bestaat uit verschillende kleuren, vormen en dieren. De mat heeft handige omhoogstaande randen, waardoor je kleine op de speelmat blijft.

LittleTom mat

Deze speelmat van LittleTom is niet alleen geschikt om op te spelen, ook is de mat perfect om op te leren kruipen of als valbescherming voor de eerste stapjes. De bovenkant heeft een profiel, waardoor jouw kind extra veel grip heeft. Deze mat heeft een mooie beige kleur, waardoor de mat mooi in ieder interieur past. De LittleTom mat bestaat uit achttien tegels van 30 x 30 centimeter. Liever groter? Dan kan dat natuurlijk ook. Je kunt de tegels aan elkaar klikken en daardoor de mat net zo groot maken als je wil.

Miro speelmat

Een mat is vooral in het eerste levensjaar van jouw kind fijn om in huis te hebben. Spelen wordt op de speelmat van Miro een stuk veiliger. Ook na dit jaar is het fijn om een speelmat in huis te hebben. Dan kan jouw kind met de verschillende vormen puzzelen en in de mat elkaar leggen. De Miro mat heeft een mooie en rustige kleur. De witte met beige vlakken passen in ieder interieur. Naast het mooie uiterlijk is de mat ook waterdicht, makkelijk schoon te maken en ook te gebruiken in de tuin.

Terrazzo speelmat

Wanneer je een harde of koude ondergrond hebt, is een mat de ideale en comfortabele oplossing om lekker op te spelen. Heb je vloerbedekking? Ook dan is een mat handig om te hebben. Het kan dan dienen als stabiele ondergrond om op te spelen. De terrazzo speelmat heeft een mooi en bijzonder uiterlijk, de lichte tegels in combinatie met kleine spikkels in diverse kleuren zal in ieder interieur staan. De mat is als een puzzel in elkaar te klikken. Liever een extra grote mat? Dan kun je extra tegels met elkaar verbinden.

Regenboog en zonnestralen mat

Dol op regenbogen, de zon en een rustige roestkleur? Dan kun je deze speelmat niet overslaan. Deze mat met een vrolijke regenboog- en zonnestraalprint is ideaal voor baby’s die net beginnen met kruipen of voor kleuters om lekker comfortabel op te spelen. De mat is makkelijk schoon te maken. Het enige wat je nodig hebt is een vochtig doekje.

Deze 6 planten werken afwerend tegen insecten zoals muggen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme