Stel kondigt na 11 jaar proberen hun zwangerschap op een geweldige manier aan

Persoonlijk Sterre Touw 16 jan 2018
Leestijd: 2 minuten

In Amerika wordt de uitdrukking bun in the oven gebruikt om te zeggen dat je zwanger bent. Door letterlijk een broodje in de oven te doen probeerde een stel een van hun moeders duidelijk te maken dat ze oma zou worden. Maar na een periode van elf jaar proberen begreep ze de hint niet helemaal.

De video werd op Facebook gedeeld door de zwangere Shantelle Dozier. Ze vertelt in het bijschrift het ontroerende verhaal. ‘Na elf jaar proberen zwanger te raken, moest ik mijn zwangerschap een tijdje geheim houden’, schreef Shantelle. ‘Nu kan ik het nieuws eindelijk met jullie delen.’

LEES OOK: Stel maakt verloving bekend, maar per ongeluk ook iets anders

Bun in the oven

Voordat ze gingen filmen, legde Shantelle een hotdogbroodje in de oven en wachtte tot haar schoonmoeder, Cynthia Fischer Dozier, het zou vinden. Toen ze hem eindelijk gevonden had, was ze lichtelijk in de war. ‘Wie heeft er een broodje in de oven gedaan?’, vraagt Cynthia terwijl ze het stuk eten in haar hand houdt. Ze vraagt ​​nog een paar keer voordat ze zich tot haar zoon wendt en vraagt: ‘Heb jij het broodje in de oven gelegd?’ Hij reageert met ‘nou misschien niet in DIE oven.’ En na een tijdje realiseert Cynthia zich eindelijk wat er bedoeld wordt met de grap: ze staat op het punt oma te worden.

11 jaar onvruchtbaarheid

Het stel zorgde voor een creatieve manier om bekend te maken dat ze zwanger waren. Het moest vooral verwarrend zijn en een tijdje duren tot het kwartje viel. Logisch, want wie verwacht er nou dat je na elf jaar proberen ineens toch zwanger bent? En als kers op de taart bleek het stel ook nog eens in verwachting te zijn van een tweeling. Tot nu toe laat Shantelle weten dat de baby’s gezond zijn en de zwangerschap voorspoedig verloopt.

LEES OOK: Hóe dan? Deze vrouw is al vijf maanden zwanger maar niemand gelooft haar

Eindelijk zwanger

‘Mijn zwangerschap verloopt heel soepel met een tweeling,’ vertelt ze aan Babble. ‘Na 8 weken is er al een klein buikje te zien en dat laat ik maar al te graag zien. Jarenlang heb ik op internet gezocht naar de leukste manieren om je zwangerschap bekend te maken. Toen het erop aankwam, was ik zo blij en zenuwachtig dat ik niet kon wachten om het iedereen te vertellen.’ Bij haar schoonmoeder heeft de creatieve bekendmaking in ieder geval goed gewerkt. De videobeelden zijn op z’n minst briljant te noemen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme