Dit is hoeveel uur slaap je écht nodig hebt volgens je sterrenbeeld

Horoscoop Soraya Vogelaar 23 feb 2018
Leestijd: 4 minuten

De een slaapt onrustig en de ander slaapt het liefst een gat in de dag. Wist je dat jouw sterrenbeeld veel zegt over hoe jij slaapt? Maar dat niet alleen! Het verklapt ook hoeveel uren jij onder de wol moet kruipen, om uitgerust wakker te worden.

Jouw sterrenbeeld en slaap

Het blijft wonderlijk. Met behulp van je sterrenbeeld kun je de meest bijzondere dingen over jezelf te weten komen. En je slaapbehoefte is er daar één van. Dit is hoeveel uren slaap je écht nodig hebt volgens je sterrenbeeld.

Ram

Als Ram heb je geluk. Jij hebt namelijk niet veel slaap nodig. Heb je morgen een belangrijke afspraak? Dan kan je vanavond nog prima een paar afleveringen van je favoriete serie binge-watchen. Mazzelaar!
Zoveel uren slaap heb jij nodig: 6,5 uur

Stier

Naast slapen weet jij nog voldoende andere manieren om je lichaam energie te geven. Goed op je voeding letten en voldoende bewegen is voor jou de sleutel tot succes. Jij slaapt het liefst niet uit omdat je er anders te snel aan gewend raakt.
Zoveel uren slaap heb jij nodig: 7 uur

Tweelingen

Jij bent altijd in beweging Tweelingen. Je praat graag, beweegt veel en bent altijd in voor een feestje. Niet gek dus dat jouw batterij aan het einde van de dag leeg is. Jij hebt meer slaap nodig dan de rest, dus probeer doordeweeks zo vroeg mogelijk te gaan slapen.
Zoveel uren slaap heb jij nodig: 8 uur

Kreeft

Als Kreeft heb je het maar druk met het verwerken van je eigen emoties én die van anderen. Dit gebeurt dan ook het vaakst tijdens je slaap. Hierdoor droom je veel en slaap je vaak onrustig. Voor jou hoort een paar keer per nacht wakker worden er gewoon bij.
Zoveel uren slaap heb jij nodig: 9 uur

LEES OOK: Dit is wat voor type moeder je bent op basis van je sterrenbeeld

Leeuw

Leeuw, jij bent geen fan van uren achter elkaar slapen. Het liefst doe je een paar keer per dag een dutje. Jouw ideale dagen zijn dan ook gevuld met entertainment, leuke dingen doen en tussen de fun door nog even een uiltje knappen.
Zoveel uren slaap heb jij nodig: 6,5 uur

Maagd

Je bent een echte harde werker. Als Maagd breng je je nachten het liefst net zo productief door als je dagen. Stiekem zie jij slapen als tijdverspilling. Maar ja, waar er hard gewerkt wordt moet er ook goed worden uitgerust. Omdat het niet anders kan sluit ook jij zo nu en dan even je ogen.
Zoveel uren slaap heb jij nodig: 7 uur

Weegschaal

Als je een Disney prinses kon zijn, was jij ongetwijfeld Doornroosje. Oneindig lang slapen is best wel jouw ding. En wakker gekust worden door een knappe prins staat je ook niet tegen. Je staat altijd voor anderen klaar Weegschaal. Daardoor is het moment dat je gaat slapen eigenlijk je enige echte me-time.
Zoveel uren slaap heb jij nodig: 8 uur

Schorpioen

Bij jou is het standaard alles of niets, Schorpioen. Je tackelt een drukke dag zonder moeite. Maar je weet gelukkig ook goed je rust te pakken aan het einde van de dag. Als jij je schoonheidsslaapje niet krijgt, voel je je de volgende dag ook niet kiplekker.
Zoveel uren slaap heb jij nodig: 7 uur

LEES OOK: Wil je dat je kind langer slaapt én slimmer wordt? Geef ‘m dan vooral dit te eten

Boogschutter

Ach, ach Boogschutter wat ben je toch ook een heerlijke nachtbraker. Het is alleen zo jammer dat je de volgende ochtend met moeite opstaat om naar je werk te gaan. Afijn, je zoekt nu eenmaal graag je grenzen op. Uitslapen doe je zondag wel (misschien).
Zoveel uren slaap heb jij nodig: 9 uur

Steenbok

Voor jou is het leven een grote spannende uitdaging. Bij die uitdaging hoort ook dat je ondanks je vermoeidheid toch doorzet. De wallen onder je ogen schrikken jou niet af. En je redt het prima met minder slaap. Negen uur slaap zou natuurlijk fijn zijn. Maar wees eerlijk: jouw ambities wachten niet.
Zoveel uren slaap heb jij nodig: 6 uur

Waterman

Jij hebt voldoende slaap nodig om je enigszins in balans te voelen, Waterman. Maar rebels als je bent, lig jij dus echt niet stipt van 23 uur tot 7 uur te slapen. Het liefst bepaal je zelf wanneer en hoelang je slaapt. Zeven hele uren doorbrengen in dromenland is perfect om je geest tot rust te laten komen.
Zoveel uren slaap heb jij nodig: 7 uur

Vissen

Vissen houden van dromen. Als je een keertje flink wat uurtjes minder slaapt, gaat het dromen gewoon verder in dagdromen. Jij wilt je al gauw begeven in een fantasierijke wereld waarin de meest wonderlijke dingen gebeuren. Hierdoor kan je overdag je to do list vergeten. Slaap ‘s avonds dus genoeg om overdag je hoofd erbij te houden.
Zoveel uren slaap heb jij nodig: 9 uur

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Popsugar

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen