8 tekenen die aangeven dat dit een vriendschap voor het leven is

Relatie Eva ten Wolde 18 jan 2021
Leestijd: 3 minuten

Als je een vriendin voor het leven hebt, ben je één van de gelukkigste mensen op deze aardbodem. Ze is niet alleen mega gezellig, maar ook nog eens een redder in nood, een luisterend oor en nog zoveel meer. Als je deze tekenen herkent, kan je ervan uitgaan dat je nog een hele tijd vastzit aan deze lieve vriendin.

Nou, als dat het ergste is!

Als je deze dingen herkent, is ze waarschijnlijk een vriendin voor het leven

Laat haar nooit meer gaan, want je hebt goud in handen. 👩‍❤️‍👩

1. Ze maakt altijd tijd voor je – hoe druk ze ook is

Iedereen is druk, druk, druk, maar deze vriendin kan voor jou al-tijd een gaatje in haar volle agenda vinden. Of het nu om een weekendtrip of een snel telefoontje gaat: she is here for you.

2. Deze vriendin weet het meteen als je ergens mee zit

Deze vriendin kan jou lezen als een boek, dus het heeft geen zin om te doen alsof er helemaal niets met je aan de hand is. Bij een echte vriendin hoef je überhaupt niets te faken – ze vindt het namelijk geen probleem om naar je problemen te luisteren.

3. Ze trekt je graag uit je comfortzone

Ze weet dondersgoed waar je je oncomfortabel bij voelt, maar ze confronteert je zo nu en dan evengoed met deze angsten. Een vriendin voor het leven moedigt je namelijk graag aan om de betere, sterkere en zelfverzekerdere versie van jezelf te worden!

4. Jullie kunnen over alles praten – niets is te gek

Het is geen probleem als het om een intiem of ongemakkelijk gespreksonderwerp gaat, want deze vriendin luistert naar je zonder te oordelen. Ze is één van de weinige personen waar je je hart volledig bij durft te luchten…

5. Deze vriendin is altijd 100% eerlijk tegen je

Dit is een vriendin die de spinazie tussen je tanden niet ‘uit beleefdheid’ gaat negeren. Ze wil je de vernedering graag besparen. Ze is altijd bloedeerlijk: of het nu om een slechte knipbeurt of kinderachtig gedrag gaat.

6. Ze is een uitstekende travelbuddy

Reizen is de ultieme test voor iedere relatie, want het kan het beste én slechtste in mensen naar boven halen. Als jullie samen kunnen dealen met pittige katers, gemiste vluchten en pijnlijke zonnesteken, kunnen jullie de hele wereld aan.

7. Deze vriendin is je grootste supporter

Is er een einde gekomen aan je relatie? Ze komt met gierende banden naar je toe om je te steunen. Heb je een keuze gemaakt waar ze het eigenlijk niet helemaal mee eens is? Ze zal evengoed achter je staan.

8. Het is één groot feest als je met haar bent

Het is altijd lachen, gieren en brullen met deze vriendin. Als jullie samen naar het strand gaan, maar ook als jullie samen een boodschapje doen. Het maakt niet uit waar jullie uithangen, want het samenzijn levert hoe dan ook hilarische situaties op.

Lees ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen