Chiara Izelaar
Chiara Izelaar Kids 13 feb 2019

Zo knutselen jullie samen het liefste kaartje voor de Valentijn van je kind

“Mam, ik heb vlinders in mijn buik.” Ah, kalverliefde! Hoe heerlijk was het om vroeger verliefd te raken? En hoe vervelend was het als ouderen hierom moesten lachen! Tja, hoe grappig en schattig de gevoelens van je kleintje ook zijn, ga hier serieus mee om. Als je dit niet doet kan er namelijk veel schaamte ontstaan. Valentijnsdag is dé perfecte gelegenheid om je kind te helpen met het uiten van zijn/haar gevoelens.

Chocoladebonbons, rode rozen en sieraden zijn misschien een beetje teveel van het goede. Maar Valentijns kaartjes vallen altijd in de smaak. Ook voor kinderen, vooral als je er een fleurig tintje aangeeft. Wij geven je een flinke dosis inspiratie. Het enige wat je nog rest is het inslaan van de juiste materialen én het klaarzetten van de knutseltafel. Have fun! 

 

Ballonnen

Denk je aan kinderfeestjes, dan denk je aan ballonnen! Logisch, kids zijn er dol op. Vooral als ze zijn voorzien van een leuk kleurtje, glitters of een leuk tekenfiguur. Met een mooie ballon of twee sla je de plank nooit mis. Om het cadeautje persoonlijk te maken kun je je kind er natuurlijk een briefje aan laten hangen. “Xxx je geheime aanbidder”, spannend!

 

Snoepsieraden

Juwelen zijn een tikkie overdreven, maar meisjes houden wel degelijk van sieraden. Vooral als ze ervan kunnen snoepen. Zo zijn er armbanden, kettingen én ringen. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze lieve kaartjes inclusief snoeparmband. Zoeter kan haast niet! Alle meisjes uit de klas zullen stikjaloers zijn… En benieuwd naar wie de geheime afzender is natuurlijk.

 

Lolly’s

Je kunt het kaartje natuurlijk ook beplakken met een hartjeslolly. Leuk voor zowel jongens als meisjes, dus misschien zelfs leuk om uit te delen aan de héle klas. Zo wordt niemand uitgesloten. Maar wanneer je kind echt vlinders in zijn/haar buik heeft kun je natuurlijk één kaartje apart nemen om hier een bijzondere tekst op te schrijven. Ooh lala! 

 

Tic tac toe

Kinderen zijn dol op spelletjes. Vooral als deze gepaard gaan met zoete versnaperingen. Deze kaartjes bieden de perfecte combinatie. En ze zien er ook nog ‘s uit om op te eten…

 

Of een speeltje

Jongetjes zijn in de meeste gevallen dol op autootjes of stoere poppetjes. Meisjes houden vaak van dieren, barbies of andere schattige figuurtjes. Laat je fantasie de vrije loop of maak één deze toffe kaartjes na. Succes gegarandeerd!

 

Zoete versnapering

Je kunt natuurlijk ook gezellig de keuken induiken! Het is dan wel de vraag of de cupcakes woensdagavond overleven… In dit geval kun je het kaartje in de cupcake steken. Yummie! 

 

Meer inspiratie: Goedkoop, persoonlijk en lief: DIY cadeautjes voor Valentijnsdag

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum
Reageer op artikel:
Zo knutselen jullie samen het liefste kaartje voor de Valentijn van je kind
Sluiten