Talitha (34): ‘De vrouw van mijn minnaar is weer zwanger van hem’

Persoonlijk Vera Guldemeester 12 dec 2023
Leestijd: 3 minuten

Talitha heeft nu al een jaar een minnaar en daar is ze allesbehalve trots op. Samen wilden ze verder, maar nu is ze daar door een onaangename verrassing opeens minder zeker over. “Ik ben erachter gekomen dat de vrouw van mijn minnaar weer zwanger van hem is”, vertelt ze aan Famme.

Op dit moment ben ik tien jaar samen met Renze en samen hebben we een dochter van drie. Ik dacht altijd dat Renze mijn prins op het witte paard was, maar na de geboorte van onze dochter bleken we toch minder goed bij elkaar te passen dan we dachten. Op dit moment ben ik alleen nog bij hem voor onze dochter.

Leuke collega op kantoor

Op kantoor kon ik altijd goed praten met een collega, Lars. Hij bleek in precies hetzelfde schuitje te zitten. Hij had een dochter van dezelfde leeftijd en een vrouw waar hij niet veel meer voor voelde. Ik merkte dat we steeds vaker met elkaar optrokken, want we begrepen elkaar goed.

Minnaar

Van het een kwam het ander en nu zijn we al een jaar ‘samen’. We gaan stiekem weekenden weg, onder het mom van ‘werk’ en ook spreken we bij Lars af als zijn vrouw en dochter naar haar ouders zijn. Ik ben er niet trots op, maar het is zo fijn met Lars. Bij hem kan ik weer even Talitha zijn en als ik samen met hem ben krijg ik heel veel energie. Iets wat ik niet meer van Renze krijg.

Samen verder

De afgelopen maanden hadden we het er steeds vaker over om samen verder te gaan. We wilden het natuurlijk wel goed regelen voor onze partners en kinderen. Daarom hadden we de knoop nog niet officieel doorgehakt. Wel wisten we dat het over een niet te lange tijd zou moeten gebeuren, daarvoor waren we te verliefd op elkaar.

Onaangename verrassing

Een maand geleden zag ik Lars bij hem thuis. Zijn vrouw en kind waren een dagje naar haar ouders. Toen ik daar binnenstapte deed hij al wat nerveus. Ik vroeg hem wat er aan de hand was, maar hij gaf geen antwoord. Eenmaal in de keuken ontdekte ik zelf wat er aan de hand was. Ik zag een echo op de koelkast hangen. Lars had het blijkbaar zelf niet eens zien hangen, want hij schrok ik de echo aanwees. Hij kon niet anders dan vertellen dat zijn vrouw weer zwanger van hem was.

Gebroken hart

Ik weet dat het verkeerd klinkt, zeker omdat ik zelf zo verkeerd bezig ben en mijn man bedonder, maar toch brak mijn hart op dat moment. Was hij wel echt van plan om zijn vrouw te verlaten voor mij? Meteen dacht ik van niet. Waarom zou je anders nog intiem zijn met je vrouw, en nog erger, je vrouw zwanger maken. Ik kon er niet bij.

In twijfel

Sindsdien ben ik erg in twijfel wat ik moet doen. Ik ben dol op Lars en zag echt een leven samen voor me, maar nu weet ik het niet meer. Lars daarentegen is nog steeds van mening dat hij voor mij wil kiezen, ook al zal dat nu wel langer gaan duren. De tijd zal het vertellen, misschien is afstand nemen goed voor ons. Dan kan ik ook beter nadenken over wat ik wil.”

Rochelle (29): ‘Drie weken na mijn bevalling was ik weer zwanger’ 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme