Deze stijlvolle wipstoel scoor je nu met flinke korting

Baby Laura Saija 4 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Eigenlijk is een wipstoel bijna onmisbaar geworden in de babyuitzet. Het is de ultieme plek voor je baby om even in te ontspannen en te spelen.

Voor jezelf als ouder is dat ook fijn, want je kunt je baby in een veilige omgeving neerzetten. Hij kan zelf bewegen, spelen en rondkijken terwijl jij bijvoorbeeld het huishouden doet.

Blij’r wipstoel

Het handige aan een wipstoel is dat je hem overal neer kunt zetten waar je wil. Of je nou aan het koken bent, moet douchen, de was ophangt of nog wat mailtjes moet tikken achter je bureau. Je baby kan overal mee naartoe in de wipstoel.

En aangezien hij in elke kamer geplaatst moet worden, is het wel zo makkelijk dat hij makkelijk op te vouwen en te verplaatsen is. Het Blij’r wipstoeltje kan helemaal plat opgevouwen worden en is daardoor makkelijk te vervoeren. Ook niet geheel onbelangrijk is dat hij er ook nog leuk uitziet. Door het tijdloze Scandinavische design past de Blij’r wipstoel in vrijwel in elk interieur thuis.

Veilig

De wipstoel biedt twee verstelbare en vergrendelbare posities en is voorzien van een zacht katoenen inzetstuk dat speciaal is ontworpen voor pasgeborenen. Dit inzetstuk zorgt ervoor dat de baby perfect in de stoel past en geeft een heerlijk gevoel van comfort op de gevoelige huid van je kleintje.

Veiligheid staat altijd voorop en daarom is de wipstoel uitgerust met een zacht gevoerde 3-punts riem die elke baby stevig op zijn plek houdt en voorkomt dat ze eruit kunnen vallen. De wipstoel is te gebruiken vanaf de geboorte tot maximaal 12 maanden of tot je kindje maximaal negen kilo is.

Groupdeal

Als we je hebben weten te overtuigen om te kiezen voor de Blij’r wipstoel, dan heb je nog een extra reden om blij te zijn. Bij Groupdeal kun je namelijk profiteren van een prachtige korting op deze wipstoel. Normaal gesproken kost hij 159,99 euro, maar nu is hij afgeprijsd naar slechts 129,99 euro. Klinkt goed, vind je niet?

blij'r wipstoel
Bron: Groupdeal / Blij'r

‘Ik schrok een beetje van de babyuitzetlijst, hebben we dit allemaal nodig?’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme