6x een romantisch cadeau voor je aanstaande man (of vrouw) op jullie huwelijksdag

Lifestyle Merel Schut 19 dec 2019
Leestijd: 3 minuten

Ga je binnenkort trouwen en heb je aan alles gedacht maar wil je nog een romantisch gebaar maken naar je aanstaande op de dag zelf? Met deze romantische cadeaus onderstreep je nog eens extra de liefde voor je verloofde, op de mooiste dag van je leven.

1. Ingelijste trouwgeloften

Heb jij weken of maanden geoefend op je trouwgeloften? Met de wedding vows spreek je de meest liefdevolle woorden naar elkaar uit die je hebt kunnen vinden voor jullie gevoelens. De kans is groot dat je woorden enorme indruk maken op de huwelijksdag, maar misschien met alle spanning en drukte ook gauw weer vervliegen.

Een romantisch cadeau voor je man (of vrouw) is om die mooie woorden in te lijsten. Als je de trouwgeloften een mooi plekje in huis geeft, herinner jij je lover nog regelmatig aan je onvoorwaardelijke liefde.

2. Een tekening van jullie samen

Geen foto maar een tekening. Nee, die hoef je niet zelf te maken. Tenzij je dat goed kan, dan juist wel.

Je zult met de bruiloft in het verschiet vast vaker langs oude kiekjes van jullie samen bladeren. En op de dag van het huwelijk zal er vast een grote bruidsreportage gemaakt worden. Maar hoe leuk is het om als romantisch cadeau een herkenbare foto uit het begin van jullie relatie na te laten tekenen?

Via Etsy kun je getalenteerde tekenaars een foto opsturen, die zij natekenen voor je. Maar misschien ken je wel iemand dit ook heel goed kan?

3. Een trip down memory lane

Graaf eens flink in dozen met oude spullen of door je social media. Je kunt hier digitaal een mooi filmpje of digitaal fotoboek van maken. Kun je nog jullie eerste berichtjes aan elkaar terug vinden? Handgeschreven briefjes op de keukentafel? Oude ansichtkaarten of sms’jes?

Als digitale tijdlijn van jullie eerste date naar jullie liefde in het heden, is dit een heerlijk romantisch cadeau voor je lief. Wissel het af met vergeten foto’s van jullie eerste stedentrip of date. Zeker weten dat je de ander hiermee ontroert.

4. Gepersonaliseerde vinyl (of plaat)

Vroeger hadden we cassettebandjes maar tegenwoordig is het maken van vinyl helemaal hot. Er bestaan natuurlijk streamingdiensten zoals Spotify waar je een gepersonaliseerde afspeellijst kunt maken. Maar als je een platenspeler hebt, is het super romantisch om een vinyl plaat te personaliseren met jullie muziek. Een leuke foto van jullie samen op de hoes maakt dit cadeau helemaal af. Met de muziek kunnen jullie samen thuis nog vaak terugdenken aan de mooie huwelijksdag.

5. Plattegrond van liefdevolle momenten

Dit is ook een gepersonaliseerd cadeau waar je wat creatieve skills voor nodig hebt. Print een plattegrond uit van de plaats of stad waar jullie elkaar leerden kennen of waar de eerste date was. Zoek dan uit waar het huwelijksaanzoek plaatsvond, waar het huwelijk plaatsvindt etc. en print die plaatsen ook uit.

De precieze plekken op de kaart kun je bijvoorbeeld markeren met stickers in de vorm van een hartje. Als je alle kaarten op een mooie achtergrond plakt, heb je een romantische voorstelling van jullie liefde. Je kunt het natuurlijk ook verfraaien met foto’s van die bewuste momenten en door de data erbij te zetten. Als je niet over een creatieve hand beschikt kun je misschien een handige vriendin inschakelen?

6. Een stripboek van jullie appjes

Gelukkig wordt al onze digitale correspondentie ergens opgeslagen. Je kunt voor je huwelijk putten uit jullie eindeloze WhatsApp-gesprekken, e-mails of sms’jes voor dit cadeau. Bundel alle grappige zinnetjes, ondeugende appjes en foto’s tot een stripboek. Hiermee maak jij je lover gegarandeerd aan het lachen en het is meteen een collectors item als aandenken van jullie huwelijk.

Online kun je diensten vinden waarmee je digitaal een stripboek in elkaar zet.

Lees ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Elite Daily

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen