Victor (32): ‘Als achttienjarige student heb ik een oudere vrouw zwanger gemaakt’ 

Persoonlijk Vera Guldemeester 25 jul 2023
Leestijd: 3 minuten

Victor ging als achttienjarige student in Amsterdam op kamers en studeren. Althans, naar eigen zeggen kwam er van studeren niet veel terecht. Hij was vaak in de kroeg te vinden, waar hij op vrouwenjacht ging en geregeld met eentje in bed belandde. Hij heeft toen zelfs een vrouw zwanger gemaakt. “Tot de dag van vandaag weet ik niet of ze mijn kind gehouden heeft”, vertelt hij aan Famme.

“Al ruim voor mijn eindexamen wist ik dat ik naar Amsterdam wilde verhuizen. Dat Friese dorpje waar ik alle jaren had gewoond, was voor mij veel te klein. Samen met mijn twee beste maten huurden we een appartementje en vertrokken naar de grote stad. De eerste maanden was het even schakelen: werken om de huur te betalen, wennen aan op mezelf wonen en daarbij ook nog eens studeren. Gelukkig ging dat na de kerstvakantie al een stuk beter.

Vaak uitgaan

Ik had weinig goede voornemens voor het nieuwe jaar, maar ik besloot wel om vaker leuke dingen te gaan doen, waaronder uitgaan. Al snel had ik de smaak te pakken, en ik ging soms wel twee of drie keer in de week uit. De aandacht van de vrouwen vond ik leuk en het kwam dan ook geregeld voor dat ik er eentje mee naar huis nam.

Bijzondere vrouw

Op een avond kwam ik een mooie vrouw tegen. Ze hing tegen de bar aan en keek mij aan met haar grote en verleidelijke ogen. Ik vond haar direct interessant, maar ik zag ook dat ze veel ouder was dan ik. Ik kocht een wijntje voor haar en besloot op haar af te stappen, ik was namelijk heel benieuwd naar haar. We raakten aan de praat en de uren vlogen voorbij. Ze bleek 35 jaar te zijn, maar liefst zeventien jaar ouder dan ik.

Leuke avond

Aan het einde van de avond, vroeg ik of ze met mij mee naar huis wilde. Ze twijfelde even, maar besloot toch mee te gaan. Daar hadden we seks. Ze zei daarna dat het beter was dat ze naar huis ging. Ik had haar graag nog even bij mij gehouden, maar ik respecteerde haar keuze. We wisselden nummers uit en ik zei nog dat ik hoopte dat ik haar nog een keer zou zien.

Gemiste oproep

Drie maanden nadat ik een leuke avond met haar had gehad, had ik een gemiste oproep van haar. Ik vond het gek, want ik had haar helemaal niet meer gesproken. Toch belde ik terug. Ze nam op en zei dat ik niet moest schrikken. Ik had verwacht, dat ze zou zeggen dat ze een soa had, maar dat was het niet. Ze was zwanger. Ze zei dat ze het ook nog niet zo lang wist en dat ze het nog even moest laten bezinken. Ik moest volgens haar hetzelfde doen en dan zouden we later wel weer contact hebben. Ik vond het maar bizar dat ik een vrouw zwanger had gemaakt.

Nummer niet meer in gebruik

Twee weken lang had ik niets meer van haar gehoord. Ik besloot daarom zelf naar haar nummer te bellen, maar al snel hoorde ik dat het nummer niet meer in gebruik was. Ik vond het gek, waarom had ze mij haar nieuwe nummer niet gegeven? Hoe kon ik nu contact met haar opnemen? Ik kende alleen haar voornaam, wist dat ze in Amsterdam woonde en hoe ze eruit zag, verder niets. Ik bleef achter met een hele boel vragen.

Kind gehouden of niet

Ik heb nog meerdere keren geprobeerd te bellen, maar het nummer was toch echt afgesloten. Helaas ben ik haar ook nooit meer ergens in de stad tegengekomen. Tot de dag van vandaag weet ik niet of ze mijn kind gehouden heeft of niet. Misschien heb ik wel een veertien jarig kind rondlopen. Dat vind ik een bizarre gedachte.”

Waarom wandelen beter voor je is dan hardlopen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme