De leukste paasactiviteiten voor 2021!

Lifestyle Sophie Nortier 30 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Pasen staat weer voor de deur en nu de grote paasbrunch met de hele familie nog even niet lukt, wordt het hoogtijd voor wat gezellige paastips.

Het paasfeest is naast een kerkelijke viering en het inluiden van de zonnige lenteseizoen, natuurlijk ook een groot familiefeest. Waar je normaal met al je verre familie weer bij elkaar aan de brunchtafel schoof en uitgebreid eieren zocht in de tuin, is de kans groot dat jullie dit nog een jaartje uitstellen. Maar wat doe je dan?

Pasen 2021

Famme to the rescue! Maak je geen zorgen, wij helpen je graag aan wat leuke tips voor een gezellig paasfeest.

1. Paaswandeling

Ga met de kids de bossen of de duinen in en doe een wedstrijdje wie als eerst de paashaas spot. Verstop bij de auto of de fiets nog een paar lekkere paaseitjes als beloning.

2. Thuisbezorgd paasdiner

Dat je niet met de hele clan aan tafel kunt, betekent natuurlijk niet dat je jezelf niet hoeft te verwennen. Je kunt weer bij allerlei restaurants een lekkere paasbrunch of -diner bestellen waar de feestelijkheid vanaf spat. Zo heeft ook TOZI weer de lekkere Easter box samengesteld waarvan het water je in de mond loopt. Niet geschikt voor kids? Wel dus. Want ze hebben ook een 3-gangen kindermenu beschikbaar, met een leuke verrassing.

Inspiratie voor Pasen: 11 x de mooiste tafelsettings voor de brunch

3. Eieren zoeken…

Dat je niet met de hele familie bij elkaar kunt komen, betekent natuurlijk niet dat de kids geen eieren kunnen zoeken. Spreek met de buren af dat jullie allen een aantal eieren in de buurt verstoppen en laat de kids ze samen zoeken. Zo hebben ook de enig kinderen een gezellige paasactiviteit.

4. Knutselen

Doet het weer niet mee of blijf je liever even binnen? Dan kun je natuurlijk ook altijd aan de knutsel met de kids. Pasen is bij uitstek geschikt voor vrolijke knutselwerkjes als paashaasjes, geverfde eieren of natuurlijk mooi versierde paastakken. Heb je een seizoenstafel in huis? Dan kun je deze perfect aanvullen met al jullie knutselwerkjes.

5. Samen kokkerellen

Tijdens het paasweekend geen andere verplichtingen? Dan is dit hét moment om uitgebreid de keuken in te duiken. Zo zijn er allerlei lekkere paasrecepten voor een heerlijke brunch. Maar je kunt ook met chocola aan de slag. Het gezellige kindermerkt Lilliputiens heeft namelijk een nieuw kinderkookboek uitgebracht vol met de heerlijkste chocoladerecepten: Mijn eerste chocolade recepten.

Is ‘t al Pasen? Deze cocktails tillen de Paasbrunch naar een hoger niveau!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme