5 redenen waarom mannen gek zijn op een vrouw die ‘hard to get’ is

Relatie Eva ten Wolde 14 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Er zijn mannen die het heerlijk vinden als ze alles uit de kast moeten trekken om het hart van een vrouw te winnen. Ze vinden het op een of andere manier onweerstaanbaar als een vrouw zich niet zomaar gewonnen geeft, maar hoezo? Dit zijn 5 redenen waarom sommige mannen geen genoeg kunnen krijgen van een vrouw die hard to get is…

Dít zien mannen in een vrouw die niet zo makkelijk te krijgen is…

De mannen moeten zich even van hun beste kant laten zien, maar ze weten dat ze uiteindelijk goud in handen hebben met zo’n waanzinnige vrouw.

1. Deze vrouwen weten dondersgoed wat ze willen

De vrouwen die hard to get zijn, weten vaak heel goed wat ze willen in hun leven. Ze staan over het algemeen sterk in hun schoenen en hebben duidelijke plannen voor de toekomst. De meeste mannen die op zoek zijn naar een serieuze relatie, kunnen de zekerheid die deze vrouwen te bieden hebben absoluut waarderen.

2. Deze vrouwen maken het daten nóg spannender

Het is inmiddels vaak genoeg gezegd, maar we doen het nog één keertje: it’s the thrill of the chase! Er zijn genoeg mannen die het ontzettend spannend en opwindend vinden, als ze een beetje achter een vrouw aan moeten jagen.

Op deze manier zal een man uiteindelijk het gevoel krijgen dat hij jouw liefde echt heeft verdiend; niet zomaar gekregen. Hij doet daar graag zijn best voor, hoor!

3. Deze vrouwen geven mannen meer zelfvertrouwen

Een vrouw die hard to get is, kan een man een flinke boost aan zelfvertrouwen geven. Tenminste, als het hem lukt om haar hart te veroveren en hij uiteindelijk geen blauwtje loopt! Het zelfvertrouwen van zo’n sterke en zelfstandige vrouw heeft vaak een aanstekelijk effect…

4. Deze vrouwen moedigen mannen aan om de betere versie van zichzelf te zijn

De mannen die deze fantastische vrouwen interessant vinden, proberen het allerbeste uit zichzelf naar boven te halen. Ze weten namelijk dat ze even flink moeten zwoegen om een goede indruk op haar te maken, maar dat is het dubbel en dwars waard. Hoe geweldig is het om uiteindelijk een partner te hebben die ervoor zorgt dat je jezelf blijft ontwikkelen?

5. Deze vrouwen hebben een hoop passie in zich schuilen

De vrouwen die hard to get zijn, zijn negen van de tien keer enorm gepassioneerd. Deze vrouw weet wat ze wil en daar gaat ze volledig voor! En dus ook in de liefde… Een man moet zijn uiterste best doen, maar het vooruitzicht naar zo’n passionele relatie maakt het méér dan goed.

Lees ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen