Shoppen voor Sinterklaas: Lidl heeft nu veel houten speelgoed voor peuters

Kinderen Lisa van den Akker 28 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Voor je het weet is het zover, dan zet de goedheiligman weer voet aan wal in Nederland. Dat betekent vaak je portemonnee omkeren bij de (online) speelgoedwinkels. Maar als je op tijd begint met Sinterklaasinkopen doen, spreid je de kosten een beetje. En als je dan ook nog kiest voor het voordelige houten peuter speelgoed van Lidl voor Sinterklaas, dan bespaar je zeker veel geld.

Veel ouders zijn dol op houten speelgoed. Niet voor niks, want het is duurzaam, gaat lang mee en het ziet er ook nog eens heel leuk uit. Maar houten speelgoed komt vaak ook met een flink prijskaartje. Daarom worden wij extra blij van het houten speelgoed van Lidl, dat is namelijk veel beter betaalbaar.

Cadeau voor Sinterklaas: houten speelgoed van Lidl voor je peuter

Wij zetten een paar pareltjes op een rij die zeker een hit zijn bij je baby of peuter.

Houten stapelstenen

Open ended speelgoed is tegenwoordig enorm populair. Waarom? Dat lees je hier. Vaak is het echter ook erg duur, daarom worden wij zo vrolijk van deze houten stapelstenen, zestien stenen in verschillende kleuren voor nog geen tientje. Koopje!

houten speelgoed lidl
Bron: Lidl-shop

Houten bouwblokken

Altijd fijn om te hebben en zeker goed voor wat uurtjes speelplezier zijn houten blokken. In het begin zal je kleintje vooral bezig zijn met stapelen, maar als ze wat ouder worden maken ze er hele kastelen mee. Bovendien stimuleer je met dit speelgoed spelenderwijs de creativiteit, behendigheid en het ruimtelijk inzicht van je kind. Je koopt de verschillende blokkensets voor 9,99 euro.

houten speelgoed
Bron: Lidl-shop

Houten muziekinstrument

Heb jij een kleine muzikant in huis? Dan wordt hij vast blij van deze houten muziekinstrumenten. Er zijn verschillende varianten te koop, van een drumstel tot een multifunctioneel instrument. Allemaal kosten ze 24,99.

HOUTEN SPEELGOED
Bron: Lidl-shop

Houten loopwagen

Heb jij een dreumes in huis die bijna kan lopen? Dan is deze houten loopwagen een uitkomst. Handig: door meer of minder blokken in de bak te doen, kun je het duwen lichter of zwaarder maken, maar natuurlijk zijn de blokken ook gewoon leuk om mee te spelen. Je koopt de loopwagen voor 24,99 euro.

houten loopwagen
Bron: Lidl-shop

Houten motoriekspeelgoed

Wij zijn vooral fan van de krokodil, maar al het houten motoriekspeelgoed van Lidl is eigenlijk leuk voor dreumessen en peuters. Er zijn vijf varianten te koop en die kosten allemaal slechts 8,99 euro. Daar wordt Sinterklaas vrolijk van.

houten speelgoed
Bron: Lidl-shop

Houten treinbaan

Lidl heeft een enorme collectie aan houten speelgoed, waaronder veel verschillende soorten treinbanen. Deze treinbaanset met bouwplaats en hijskraan is misschien wel onze favoriet, hoewel we lastig kunnen kiezen. Je shopt deze 68-delige set voor 34,99 euro.

houten treinbaan
Bron: Lidl-shop

Houten keukenspeelgoed

Is jouw kleine een Nigella Lawson of Jamie Oliver in de dop? Dan zijn deze houten keukenaccessoires een schot in de roos. Je kunt kiezen uit een koffiezetapparaat, theeset, keukenmachine, broodrooster of keukenset. Allemaal voor 8,99 euro per stuk.

keukenspeelgoed
Bron: Lidl-shop

Dit Montessori speelgoed groeit mee met je kind

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme