Dit zijn de 10 liefste dingen die partners tegen hun vrouwen hebben gezegd

Mind Inga Stoit 12 jan 2019
Leestijd: 3 minuten

Soms zijn onze partners lastpakken, maar ze kunnen natuurlijk ook heel erg lief zijn. Dan zeggen ze de meest lieve dingen en sta jij compleet perplex. Hierdoor weet je dat de liefde echt is. Wij houden ervan!

De liefste dingen

Zie hier een aantal mooie voorbeelden van de tien liefste dingen die partners tegen hun vrouwen kunnen zeggen:

1. ‘Ik houd ervan om in jouw buurt te zijn’

Larissa: ‘Mijn vriend zegt vaak zinnen waarin hij laat merken dat het leven met mij leuker is. Hij heeft mij het liefste de hele dag om zich heen en ik smelt van die lieve uitspraken.’

2. ‘Jij bent familie voor mij’

Suus: ‘Dit is het grootste compliment wat hij ooit heeft kunnen maken. Mijn man heeft zijn familie altijd op nummer 1 gezet en ik vind het fantastisch om evenveel liefde te voelen en hier deel vanuit te maken.’

3. ‘Hij noemde mij zijn Jessica Alba’

Megan: ‘Wij vrouwen kunnen nogal onzeker worden van al die mooie vrouwen op televisie. Dat heb ik niet meer omdat mijn partner mij zijn versie van Jessica Alba noemt. Ik voel me daardoor erg geliefd.’

4. ‘Door mij is hij niet langer onzeker’

Manon: ‘Ik heb alle onzekerheden weggekregen bij mijn partner. En hier is hij mij eeuwig dankbaar voor. Hij kon er wat van – op dat gebied. En dat dat nu voorbij is maakt mij enorm trots.’

5. ‘Hij wilde een meisje zodat hij een mini versie van mij had’

Koosje: ‘Mijn man wilde graag een dochter, zodat hij een mini versie van mij zou hebben. Ik denk dat ik absoluut het grootste compliment is wat een man kan maken. We hebben ondertussen drie dochters.’

6. ‘Door jou wil ik kinderen’

Bo: ‘Lex wilde absoluut geen kinderen, totdat hij met mij was. Hij is zo ondersteboven van mij dat hij zonder enige twijfel kleintjes met mij wil. Ik wil graag kinderen dus blijer kun je mij niet krijgen.’

7. ‘Hij kan zich geen leven zonder mij voorstellen’

Lea: ‘Sinds Tom en ik een stel zijn is ons leven compleet. Hij zei geen dag meer zonder mij te willen en voor mij is dit het liefste ooit, want ik ervaar dit net zo. Ik word al gek als hij een week voor zijn werk weg is.’

8. ‘Hij houd van mijn kennis’

Saar: ‘Mijn partner vindt me mooi en lief maar daarnaast is hij heel trots op mij omdat ik zoveel weet. Hij vindt het enorm bewonderenswaardig dat ik mezelf verdiep ik allerlei verschillende zaken.’

9. ‘Hij onderbreekt mij om te zeggen hoe mooi ik ben’

Merel: ‘Robert heeft mij wel eens onderbroken omdat hij zo onder de indruk was van mijn schoonheid. Hij zei het zo lief en oprecht, dit voelde zo enorm goed. De vlinders vlogen door mijn buik.’

10. ‘Toen hij klein was wilde hij al met mij trouwen’

Klaasje: ‘Jeroen zei vroeger al tegen zijn ouders dat ik zijn droomvrouw ben. Op vierjarige leeftijd zei hij al tegen zijn moeder dat ik mooi ben. Lief en zoet nietwaar? En wat blijkt: we zijn inderdaad getrouwd.

Lees ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen