Let er maar eens op: 9 x trucjes waarmee mannen ons verleiden

Algemeen Valéry de Voijs 30 apr 2021
Leestijd: 4 minuten

Is het je weleens overkomen? Je gaat op date, voelt je totaal op je gemak, en voor je het weet hang je aan zijn lippen. Toeval? Dacht het niet. Let de volgende keer eens op op die kleine seintjes; dit zijn negen trucjes die mannen gebruiken om ons te verleiden.

Natuurlijk is het verleiden, en verleid worden één groot spel: en dat vinden we stiekem natuurlijk ook wel leuk. Toch benieuwd naar hoe hij het voor elkaar kreeg? Wellicht paste hij één van deze trucjes toe op jullie date

Trucjes waarmee mannen ons verleiden

De één wat onschuldiger dan de ander, maar interessant zijn ze in ieder geval wel: met deze trucjes weten ze ons (vaak) te verleiden

1. Hij doet onderzoek

Het begint al vóór de eerste date: hij gaat op onderzoek uit. Hij kijkt niet alleen naar die gezellige selfies, maar zoekt naar alle achtergrondinformatie die hij op de eerste date kan gebruiken. Spreek je andere talen? Wat zijn je hobby’s? Zo kan hij op een nonchalante manier over acrylverf praten als jij hem vertelt dat je graag schildert.

2. Een extra fiets

Vond jij het (tikkie stalkerige) onderzoek al ver gaan? Dan zal deze truc je helemaal gaan verbazen. Misschien klinkt het ver gezocht, maar er zijn genoeg vriendengroepen die deze truc besproken (en toegepast!) hebben. Hij zorgt dat hij altijd een extra fiets ter beschikking heeft. Of hij deze nu thuis in zijn tuin heeft staan, of ergens in de stad geparkeerd staat, hij is in ieder geval in het bezit van twee fietsen. Niemand wilt namelijk ongemakkelijk achterop zitten, of onhandig op de voorstang balanceren. En eerlijk is eerlijk: samen fietsen op je eigen tweewieler geeft een gevoel van opluchting: een vrij en comfortabel gevoel.

Déze 10 dingen vinden zowel mannen als vrouwen woest aantrekkelijk (volgens de wetenschap)

3. Lichaamstaal

We hebben geen onderzoek nodig om te weten dat kleine korte aanrakingen een flirterig gevoel kunnen oproepen. Dit passen mannen dan ook maar al te graag toe. Vooral als mannen het initiatief nemen werkt vaak goed. Als jullie over straat lopen, en hij kijkt even nonchalant achterom, pakt je arm beet om over te steken, geeft dat je onbewust vast een veilig gevoel. Dat kleine beetpakken van je arm is voor hem belangrijk om die intieme band te creëren.

4. Hij komt met een slecht idee

Best een beetje doordacht, maar wie weet werkt het beter dan je denkt. Hij stelt voor om sushi te eten, en hij weet nog wel een leuk restaurantje. Stiekem weet hij dan allang dat deze tent vreselijk is, maar dat weet jij nog niet. Eenmaal bij het tentje aangekomen kijken jullie elkaar aan en zijn het er meteen over eens dat jullie hier geen stap binnen willen zetten. Jullie zijn het met elkaar eens, en dat schept een band.

5. Smoesje

Grote kans dat je niet meteen bij hem thuis afspreekt, maar ergens in de buurt. Nu zorgt hij dat jullie bij hem in de buurt afspreken, en komt hij met een heel slecht smoesje om snel langs zijn huis te gaan. Jullie gaan dan dus kort langs zijn huis om die verwarming uit te doen, of dat raam te sluiten. Jullie hoeven niet lang in zijn huis te blijven, maar doordat jij zijn huis al eens hebt gezien heb je al een vertrouwd gevoel. Als jij zijn huis nog niet hebt gezien, ben je waarschijnlijk minder snel geneigd om op het einde van de avond mee naar zijn huis te gaan.

Verwarring tijdens het daten? Zo zorg je voor helderheid

6. De Spotify Playlist

Je bent lekker aan het borrelen, of zit aan tafel te dineren en al die nummers die jij zo lekker vind komen aan de lopende band voorbij. Ok, misschien hebben jullie toevallig dezelfde muzieksmaak, maar herken jij letterlijk álle nummers? Grote kans dat hij jouw afspeellijst even heeft opgezocht. Bij het horen van jouw favo artiesten zul jij je al snel op je gemak voelen, en daar haalt hij weer zijn voordeel uit.

7. Mysterieus

Veel mannen hebben dit wel door: (de meeste) vrouwen praten veel. En graag. En dan het liefst over zichzelf. Dit is weer zo’n gunstig trucje om jou te verleiden.Hij kan jou veel laten praten, terwijl hij zelf mysterieus blijft. Natuurlijk zijn de meeste mannen wel slim genoeg om ook genoeg over zichzelf te delen, maar hij zal nooit alles blootgeven. Zo blijf jij nieuwsgierig.

8. Hij zorgt voor eten

Wie houden we voor de gek? We houden nu eenmaal van eten, en daar hoeven we écht geen geheim van te maken. Mannen weten dit ook. Om ervoor te zorgen dat de date niet omslaat naar een ‘hangry’ atmosfeer zal hij ervoor zorgen dat je iets lekkers te eten hebt.

9. Make-up remover

Dit is best wel een slimme move: met alle skincare adviezen in ons achterhoofd kan dit best een goede reden zijn om toch naar huis te gaan. Thuis heb jij namelijk je uitgebreide skincare lijn klaar staan en ga je toch met een lekkerder gevoel slapen. Als hij nu producten als katoenen watjes, make-upremover en zelfs een nachtcrème te voorschijn haalt kan het best tempting zijn om te blijven slapen. Als je hem vraagt waarom hij dit in huis heeft zal hij natuurlijk gewoon uitleggen dat zijn zus is blijven slapen.

Dit zijn de 6 erogene zones van een vrouw waar een streling voor klaarkomen kan zorgen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme