Gina Koninkx
Gina Koninkx Kids 16 sep 2020
Leestijd: 11 minuten

Dit is exact hoe jouw kind in elkaar zit op basis van zijn of haar sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus t/m 22 september

Dit is over het algemeen een stil, rustig en verlegen kind. Deze kinderen zijn ook heel gevoelig. Ze hebben behoefte aan ouders om zich heen want ze zijn erg verlegen. Als de kaasboer een plakje kaas wilt geven, kruipt hij meteen weg achter jouw benen. Dit kind is snel onzeker en zoekt bevestiging en erkenning van zijn ouders.

Hij kijkt altijd kat uit de boom totdat hij zich op zijn gemak voelt bij iemand. Als dat laatste het geval is, resulteert dat in heel lief en aanhankelijk gedrag.

Het is een heel gedisciplineerd kind dat ook echt het oogappeltje van de juf of meester is. Het is een perfectionistisch kind, daardoor mist hij wel wat tempo maar doet hij het wel uitmuntend goed. Complimentjes daarover (van ouders of de docent) doen hem goed en daardoor wordt hij ook zelfverzekerder.

Wat betreft gevoelens deelt jouw kind dat niet graag, hij is namelijk echt geen. Houd dat in de gaten tijdens de puberteit. Maak ook nooit grapjes over dingen als een overslaande stem want daar wordt jouw kind alleen maar onzeker van. Leer hem kinderen met dit sterrenbeeld hoe ze hun gevoelens kunnen uiten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Dit is exact hoe jouw kind in elkaar zit op basis van zijn of haar sterrenbeeld
Sluiten