Gina Koninkx
Gina Koninkx Kids 16 sep 2020
Leestijd: 11 minuten

Dit is exact hoe jouw kind in elkaar zit op basis van zijn of haar sterrenbeeld

Vissen: 19 februari t/m 20 maart

Jij hebt een heel gevoelig kind dat zich wat sneller terugtrekt dan anderen. Hij leeft een beetje in zijn eigen fantasiewereldje en is ook een heel emotioneel kind. Het is goed om daar als ouder veel aandacht en genegenheid aan te geven. De grote wereld en het ‘grote onbekende’ kan hij angstaanjagend vinden. Het kind snapt niet altijd wat er om hem heen gebeurt, daar kun jij hem als ouder bij begeleiden.

Door overgevoeligheid pikt dit kind heel snel spanningen op (en zal dat ook op zichzelf betrekken). Ook goed om hier rekening mee te houden. Neem dit kind vooral wél mee naar buiten zodat zijn wereld groter wordt. Doe dat op een manier waardoor hij/zij zich veilig en geborgen voelt.

Dit kind kan heel veel baat hebben bij het hebben van een huisdier. Een trouwe vriend die altijd thuis is en waar hij ook een band mee kan opbouwen.

Vissen kinderen knuffelen heel graag en voelen zich geliefd in het bijzijn van hun ouders en broertjes en zusjes. Zorg ervoor dat hij zich door jou en je partner altijd gesteund voelt, dat brengt hem ver in het leven. Zo kan hij zodra hij gaat studeren, het huis als een zelfstandig en sterk persoon verlaten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Dit is exact hoe jouw kind in elkaar zit op basis van zijn of haar sterrenbeeld
Sluiten