Het Killerbody dieet van Fajah Lourens; is het wat voor jou?

De filosofie achter het Killerbody dieet

Het belangrijkste doel van het Killerbody dieet is het verlagen van het vetpercentage en het opbouwen van de spiermassa. Dit doe je deels door flink te trainen en deels door je voedingsschema aan te passen.
Je voedingsschema pas je aan door jezelf eerst een duidelijk doel te stellen. Hoeveel gewicht of vet wil je verliezen? En in welke tijdsperiode? Als je je eigen doel helder hebt, kan je je voedingsschema en training daarop aanpassen.

De tweede stap is het berekenen van je vetvrije massa en je energiebehoefte. Je energiebehoefte hangt af van je vetpercentage, en kan je laten opmeten bij een diëtist of een sportschool door middel van een huidplooimeting. Je energiebehoefte is een hoeveelheid calorieën waarbij je je lichaam op hetzelfde gewicht kan houden. Als je wilt afvallen wordt geadviseerd om 200 tot 500 calorieën onder deze hoeveelheid tot je te nemen. Wil je juist meer spiermassa kweken, dan moet je iets boven deze hoeveelheid zitten.

Het Killerbody dieet focust zich in eerste instantie op het verlagen van het vetpercentage. Door het dieet strak te volgen, zou het mogelijk moeten zijn om 12 kilo kwijt te raken in 12 weken. Dit doe je door structureel minder calorieën tot je te nemen dan je verbrand.

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum
Reageer op artikel:
Het Killerbody dieet van Fajah Lourens; is het wat voor jou?
Sluiten