Els van Asseldonk
Els van Asseldonk Eten februari 6, 2014

Culi-tip: Restaurants in Amsterdam

Dagje Amsterdam op de planning? Of wil je iets leuks doen met Valentijnsdag? Deze restaurants zijn al-tijd goed en onze persoonlijke favorieten. Maar één tip: wel even reserveren!

Toscanini

Amsterdammers hebben hem onder speeddial: Toscanini. De beste Italiaan in town die kookt volgens traditioneel recept. Bekend om haar pure gerechten, eenvoud en eerlijkheid. Boek ver van te voren, op het laatste moment nog een tafeltje regelen is schier onmogelijk.
restauranttoscanini.nl

Rijsel

Rijsel is sinds de opening in 2011 non-stop hot and happening. Het restaurant is ontstaan vanuit de passie voor de Franse keuken, maar met een knipoog naar Vlaanderen. Vandaar ook de naam ‘Rijsel’ de Franse naam voor Lille. Betaalbaar no-nonsense eten. Bellen? Juist, ruim van te voren.
rijsel.com

Bar Moustache

Bar Moustache is een sfeervol restaurant met overheerlijke Italiaanse gerechten aan de Utrechtsestraat. Met veel snorren in het interieur, wat de naam al deed vermoeden. En ook niet onbelangrijk, altijd leuk publiek. Ja, wij zijn er ook te vinden.
barmoustache.nl

Le Restaurant

Voor écht Dineren (met hoofdletter D) ga je naar Le Restaurant. Het heeft de uitstraling van een Franse bistro en werkt met de slogan: ‘we do not want to impress you, we just want to cook for you’. En dat doen ze heel indrukwekkend.
lerestaurant.nl

Fraîche

In de Jordaan vind je Fraîche. Ze komen met een internationale kaart, die elke week veranderd wordt. Toen wij even spiekten op de site vonden we een Italiaanse truffelgnocchi en Franse bouillabaise terug. Hier blijf je dus langskomen!
restaurantfraiche.nl

Reageer op artikel:
Culi-tip: Restaurants in Amsterdam
Sluiten